Jasper Posson: Stand up comedy try-out!
Jun
8
8:00 PM20:00

Jasper Posson: Stand up comedy try-out!

Jasper Posson - Stand Up Comedy - Try out

Op 8 juni 20.00u is het weer zover.
Omdat de vorige stand up comedy zo positief onthaald werd organiseren we een nieuwe gezellige avond!
We mogen Jasper Posson verwelkomen voor een een set stand up comedy.
Deze sessie is een try out voor zijn show in de Arenbergschouwburg in Antwerpen.
Kom langs voor een drankje en een super gezellige avond vol vertier en plezier!
De inkom is gratis, maar je moet je wel even onderaan inschrijven. Zo weten we hoeveel mensen we mogen verwachten. Maximaal toegelaten aantal mensen is namelijk 100.
Omdat we in de fotostudio geen 100 stoelen hebben (Ook geen 30...) zou het super zijn moest je zelf je eigen stoel, kussen, sofa... meebrengen. 

Jasper zal 1 uur optreden, maar hij neemt ook nog een support act mee.
Start is 20,15u sharp!

Jasper Posson:
"De nieuwste rijzende ster in de comedy"

Deredactie.be

Talent komt altijd bovendrijven, wordt gezegd. Maar soms komt het wel heel plots aan de oppervlakte, zoals in het geval van Jasper Posson. Deze sympathieke Antwerpenaar haalde jaren geleden als student weleens de pers als preses en woordvoerder van zijn studentenkring, maar kwam als comedian pas in onlangs bovendrijven als primus van de Lunatic Comedy Award 2017.

Met illustere voorgangers als Gunter Lamoot, Lieven Scheire, Philippe Geubels, Lukas Lelie en Jens Dendoncker verkeert de volgens sommigen grappigste ambtenaar van Vlaanderen - anderen hebben het dan weer over de énige grappige ambtenaar - als laureaat alleszins in roemrijk gezelschap.

Dat belooft dus voor de toekomst, want ook al timmert Jasper Posson sinds 2014 aan de comedyweg en verzorgde hij als halve finalist van andere bekende comedywedstrijden zoals Culture Comedy Award en de Radio 2 Humorklas al het voorprogramma van onder anderen Bas Birker en Steven Mahieu, de deur naar het grote publiek staat nu wijd open. Zijn strafste troef: een batterij scherpe observaties waarmee hij nietsontziend aan de slag gaat. Verzuurde politici, romantiekloze zee-otters en Antwerpenaren die zichzelf te serieus nemen: hij haalt ze allemaal even vlotjes door de mangel.

Ann de Bruyn:

Naast het optreden van Jasper zal ook Ann de Bruyn een kleine tentoonstelling van haar werk geven.
Ann is een echte Keramiste en haar werk is echt indrukwekkend. Door haar perfecte schilder techniek brengt ze haar keramiek naar een nieuw niveau.

 

Opgelet: Je moet je eigen stoel meenemen!
Zie dat je erbij bent! Dus inschrijven maar!! (Onderaan http://www.jeroengijselinckx.be/studio-sessies/ aub.)

Graag tot dan. :-)

 

Bij problemen voor het inschrijven: jeroen@jeroengijselinckx.be

View Event →
Soe Nsuki - Stand Up Comedy - Try out
Mar
23
8:00 PM20:00

Soe Nsuki - Stand Up Comedy - Try out

Soe Nsuki - Stand Up Comedy - Try out

Op 23 maart is het zover.
Dan mogen we Soe Nsuki verwelkomen voor een een set stand up comedy.
Deze sessie is een try out voor haar show in de Arenbergschouwburg in Antwerpen.
Kom langs voor een drankje en een super gezellige avond vol vertier en plezier!
De inkom is gratis, maar je moet je wel even onderaan inschrijven. Zo weten we hoeveel mensen we mogen verwachten. Maximaal toegelaten aantal mensen is namelijk 100. Omdat we in de fotostudio geen 100 stoelen hebben (Ook geen 30...) zou het super zijn moest je zelf je eigen stoel, kussen, sofa... meebrengen. 

Soe zal 1 uur optreden, maar ze neemt ook nog een support act mee.
Start is 20,15u sharp!

Opgelet: Je moet je eigen stoel meenemen!
Zie dat je erbij bent! Dus inschrijven maar!! (Onderaan aub.)

Graag tot dan. :-)

 

Over Soe Nsuki:

Soe maakt mopjes op een podium! Ze was eerder finalist in de Culture Comedy Award, de Radio 2 Humorklas en geselecteerd voor het Get Up Stand Up project. Ze speelde het voorprogramma voor Thomas Smith en Philippe Geubels, en vorig jaar struinde ze de zalen af in een dubbelshow met bff Jens Dendoncker. In 2018 gaat Soe haar eerste volavond show in première!

 

View Event →
Studio Sessies
Mar
11
8:30 PM20:30

Studio Sessies

Op zaterdag 11 maart 2017 zal de allereerste "Studio Session" doorgaan in de fotostudio van Jeroen Gijselinckx!

(Morckhovenlei 17, 2140 Borgerhout)

Tijdens een “Studio Session” verandert de fotostudio van Jeroen Gijselinckx voor één avond in een gezellig pop-up café. Met een lekker drankje in de hand kan u genieten van een intieme set van twee beloftevolle artiesten. De inkom is gratis. Je moet enkel even inschrijven onderaan deze pagina. Doe dit snel, want de plaatsen zijn beperkt (100 man)!

Op de eerste "Studio Session" komen volgende muzikanten het beste van zichzelf geven:

JEROEN BRIJS 21u00

Studio Session kondigt meteen met trots een primeur aan. Na een verleden in verschillende bands, treedt Jeroen Brijs voor de eerste keer naar buiten als singersong writer met eigen nummers. In een akoestische set begeleidt hij zichzelf enkel met gitaar.

NICK FRANSEN 22u00

De zanger en bezieler van Mount Soon (www.mountsoon.be) brengt solo een mix aan nummers uit zijn repertoir en nieuwe ideëen. Met een unieke stem die doet denken aan Jeff Buckley en Radiohead brengt hij menig publiek tot vervoering.

We zien er naar uit om jullie te verwelkomen!

View Event →