Back to All Events

Studio Sessies

  • Jeroen Gijselinckx Photography 17 Morckhovenlei Antwerpen, Vlaanderen, 2140 Belgium (map)

Op zaterdag 11 maart 2017 zal de allereerste "Studio Session" doorgaan in de fotostudio van Jeroen Gijselinckx!

(Morckhovenlei 17, 2140 Borgerhout)

Tijdens een “Studio Session” verandert de fotostudio van Jeroen Gijselinckx voor één avond in een gezellig pop-up café. Met een lekker drankje in de hand kan u genieten van een intieme set van twee beloftevolle artiesten. De inkom is gratis. Je moet enkel even inschrijven onderaan deze pagina. Doe dit snel, want de plaatsen zijn beperkt (100 man)!

Op de eerste "Studio Session" komen volgende muzikanten het beste van zichzelf geven:

JEROEN BRIJS 21u00

Studio Session kondigt meteen met trots een primeur aan. Na een verleden in verschillende bands, treedt Jeroen Brijs voor de eerste keer naar buiten als singersong writer met eigen nummers. In een akoestische set begeleidt hij zichzelf enkel met gitaar.

NICK FRANSEN 22u00

De zanger en bezieler van Mount Soon (www.mountsoon.be) brengt solo een mix aan nummers uit zijn repertoir en nieuwe ideëen. Met een unieke stem die doet denken aan Jeff Buckley en Radiohead brengt hij menig publiek tot vervoering.

We zien er naar uit om jullie te verwelkomen!