Back to All Events

Jasper Posson: Stand up comedy try-out!

  • Jeroen Gijselinckx Fotografie 17 Morckhovenlei Antwerpen, Vlaanderen, 2140 Belgium (map)

Jasper Posson - Stand Up Comedy - Try out

Op 8 juni 20.00u is het weer zover.
Omdat de vorige stand up comedy zo positief onthaald werd organiseren we een nieuwe gezellige avond!
We mogen Jasper Posson verwelkomen voor een een set stand up comedy.
Deze sessie is een try out voor zijn show in de Arenbergschouwburg in Antwerpen.
Kom langs voor een drankje en een super gezellige avond vol vertier en plezier!
De inkom is gratis, maar je moet je wel even onderaan inschrijven. Zo weten we hoeveel mensen we mogen verwachten. Maximaal toegelaten aantal mensen is namelijk 100.
Omdat we in de fotostudio geen 100 stoelen hebben (Ook geen 30...) zou het super zijn moest je zelf je eigen stoel, kussen, sofa... meebrengen. 

Jasper zal 1 uur optreden, maar hij neemt ook nog een support act mee.
Start is 20,15u sharp!

Jasper Posson:
"De nieuwste rijzende ster in de comedy"

Deredactie.be

Talent komt altijd bovendrijven, wordt gezegd. Maar soms komt het wel heel plots aan de oppervlakte, zoals in het geval van Jasper Posson. Deze sympathieke Antwerpenaar haalde jaren geleden als student weleens de pers als preses en woordvoerder van zijn studentenkring, maar kwam als comedian pas in onlangs bovendrijven als primus van de Lunatic Comedy Award 2017.

Met illustere voorgangers als Gunter Lamoot, Lieven Scheire, Philippe Geubels, Lukas Lelie en Jens Dendoncker verkeert de volgens sommigen grappigste ambtenaar van Vlaanderen - anderen hebben het dan weer over de énige grappige ambtenaar - als laureaat alleszins in roemrijk gezelschap.

Dat belooft dus voor de toekomst, want ook al timmert Jasper Posson sinds 2014 aan de comedyweg en verzorgde hij als halve finalist van andere bekende comedywedstrijden zoals Culture Comedy Award en de Radio 2 Humorklas al het voorprogramma van onder anderen Bas Birker en Steven Mahieu, de deur naar het grote publiek staat nu wijd open. Zijn strafste troef: een batterij scherpe observaties waarmee hij nietsontziend aan de slag gaat. Verzuurde politici, romantiekloze zee-otters en Antwerpenaren die zichzelf te serieus nemen: hij haalt ze allemaal even vlotjes door de mangel.

Ann de Bruyn:

Naast het optreden van Jasper zal ook Ann de Bruyn een kleine tentoonstelling van haar werk geven.
Ann is een echte Keramiste en haar werk is echt indrukwekkend. Door haar perfecte schilder techniek brengt ze haar keramiek naar een nieuw niveau.

 

Opgelet: Je moet je eigen stoel meenemen!
Zie dat je erbij bent! Dus inschrijven maar!! (Onderaan http://www.jeroengijselinckx.be/studio-sessies/ aub.)

Graag tot dan. :-)

 

Bij problemen voor het inschrijven: jeroen@jeroengijselinckx.be