Back to All Events

Studio Sessie: Stand up comedy: Wim Janssens, ErNeST HolSt: Clownstudio en expo van Wesley Belmans

  • jeroen gijselinckx Fotografie 17 Morckhovenlei Antwerpen, Vlaanderen, 2140 Belgium (map)

Studio Sessie: Stand up comedy:
Wim Janssens, ErNeST HolSt (Clownstudio) en expo van Wesley Belmans

Op 7 september 20.00u is het weer zover.
Omdat de vorige stand up comedy zo positief onthaald werd organiseren we een nieuwe gezellige avond!
Kom langs voor een drankje en een super gezellige avond vol vertier en plezier!
De inkom is gratis, maar je moet je wel even onderaan inschrijven. Zo weten we hoeveel mensen we mogen verwachten. Maximaal toegelaten aantal mensen is namelijk 100.
Omdat we in de fotostudio geen 100 stoelen hebben (Ook geen 30...) zou het super zijn moest je zelf je eigen stoel, kussen, sofa... meebrengen. 

Wim Janssens: Stand up comedy Try out
Na 2 jaar timmeren aan een carrière als standup comedian is het tijd voor de try-out van een langere voorstelling. Met de nodige zelfreflectie neemt Wim je mee in zijn leefwereld en geeft hij een kijkje in zijn hoofd. Daar gaan gedachten in rond die weliswaar hilarisch zijn, maar vaak ook overgoten van nostalgie of gewoon heel vreemd.

Verwacht je aan een man met een microfoon en verhalen. Hij is er zelf nog niet helemaal uit of je dit “standup comedy”, “cabaret”, “een vertelling” of gewoon “een plezierige avond” moet noemen.

Daarom dat hij beslist heeft om het gewoon te proberen en misschien kan jij hem achteraf vertellen in welk hokje deze voorstelling thuishoort.

Na verschillende workshops improvisatietheater was Wim in 2014 gebeten door de microbe om zich op het podium te wagen. Het gevoel om een publiek aan het lachen te brengen en zichzelf daarbij ook nog kostelijk te vermaken bleek een goede combinatie. In het najaar 2015 besloot hij dan gehoor te geven aan zijn drang om ook solo op het podium te staan als stand-up comedian. Ondertussen bracht hij het in verschillende comedy wedstrijden tot in de halve finale (Humo’s comedy cup, Lunatics comedy Award, Griffioen Zuidplein Cabaret Festival (NL)).

Wim was op de vorige editie van "De studio sessies" de support act van Jasper Posson. Omdat Anneleen en ik hem zo hilarisch vonden vroegen we hem meteen om op de volgende Studio sessie een volle set te komen spelen.

_Z3A0061_Web.jpg

ErNeST HolSt:
In de aanloop naar dit project verbleef Sven Verelst (www.clownstudio.be) samen met sven Izidoor – beter bekend als Kaputorama (www.kaputorama.com) – bij Ell Circo d’Ell Fuego en deden inspiratie op bij diens Machienerie. Verwacht je aan een humoristische en poëtische beleving. Hij laat je zonder woorden meevoeren in zijn droomwereld. 

IMG_0027_Web.jpg

Wesley Belmans: Expo
Door de opleiding grafische technieken is Wesley Belmans altijd actief geweest in de wereld van beeld en creatie. Door de drang om zelf creaties te gaan maken en zich expressief te uiten, was de link met grafiek snel gelegd. Wat begon met het maken van Linosnedes, schakelde echter snel over naar schilderkunst geïnspireerd door het abstract expressionisme van de jaren 40, 50 en 60.

Wesley is een goede kennis, die we zoals zoveel mensen via via kenden. Pas toen we hem op instagram begonnen volgen zagen we zijn knap werk. Ik hoefde Anneleen niet te overtuigen om Wesley te vragen op deze studio sessie. Een bezoekje waard!
 

 

Zie dat je erbij bent! Dus inschrijven maar!! (Onderaan http://www.jeroengijselinckx.be/studio-sessies/ aub.)

Graag tot dan. :-)

 

Bij problemen voor het inschrijven: jeroen@jeroengijselinckx.be

Later Event: December 18
Studio Sessie : Thomas Smith try-out