Back to All Events

Studio Sessie : Thomas Smith try-out

  • Jeroen Gijselinckx Photography 17 Morckhovenlei Antwerpen, Vlaanderen, 2140 Belgium (map)

We hebben weer een topper van formaat naar de studio kunnen lokken. Op dinsdag 18 december komt Thomas Smith een try-out doen voor zijn zaalshow 'De Jaren van Verstand'. 
Hij zal zo'n uur en 40min optreden, dus begin die lachspieren al maar op te warmen!
Het format is nog steeds hetzelfde: schrijf je in via de website èn neem je stoel mee!

Thomas’ eerdere shows werden allemaal met vier- en zelfs vijf sterren recensies beoordeeld in de Vlaamse kranten. En niet verwonderlijk: Thomas brengt een ijzersterke mix van materiaal en improvisatie. Zowel comedians als critici zijn het erover eens: Thomas kent zijn gelijke niet in het Nederlandse en Vlaamse circuit.

 

‘De Jaren Van Verstand’ hoe bereik je die, en heb je daar je verstand wel voor nodig?

Net als artikels in een roddelblad flitsen onze gedachten aan hoge snelheid voorbij, maar welke zou je best niet lezen en lees je daarom net wel?

 

Zullen we ooit met zijn allen de jaren van verstand kunnen bereiken of zullen onze hersenen, soms vriend, soms vijand, soms een totale onbekende, ons altijd in de weg staan?

 

Wie Thomas kent mag een nog vrijere, rijpere, eerlijkere en vooral grappigere Thomas verwachten. Wie hem niet kent kan alleen maar die schade inhalen door nu wél te komen kijken.

 

De Jaren Van Verstand, zonder twijfel zijn meest recente show tot nu toe!

 

--

Over zijn eerdere show ‘STRAK’:
“Thomas Smith brengt in ‘Strak’ al het goede bij elkaar uit zijn vorige shows. Vintage mimiek en bewegingen, absurde grapjes en imitaties en briljante interactie met het publiek.”

★★★★★ De Standaard

Over zijn eerdere show ‘Chaos’:

“Een hoge aaibaarheidsfactor zelfs, hoe maf of bizar ook de instantgrappen die hij maakt. Maar toch vooral omdat hij zijn vak perfect beheerst, in de zuiverste meest oorspronkelijke vorm.”

★★★★★ De Standaard

BRON: www.thomassmith.be